åh, vad jag tycker det är svårt att hitta på bra rubriker till mina inlägg...

20.27 fick jag Ivar i säng idag. Alldeles för sent, han kommer säkert gråta av trötthet när jag väcker honom 5.45 imorgon. Hoppas förläsningen "Estetiska läroprocesser" är värd det. 
Ivar har matvägrat hela veckan och är bara emot allt. Dessutom kallade han mig för tant idag. Förrestren kände jag mig lite som en tant när jag skrev en småilsken lapp och satte på motorcyckeln som stod parkerad framför barnvagnsförrådet så att det inte gick att öppna dörren. Jag såg framför mig hur jag står och svär över den imorgon bitti och blir tvungen att gå hela vägen till dagmamma med världens tröttaste gnälligaste unge... 
Den här veckan har helt saknat harmoni. Det har för det mesta varit smått kaos. Då brukar det vara extra skönt att åka till skolan men just nu läser jag en sån konstig kurs om kunskap och vetenskap (tror jag). Med tråkig kurslitteratur som jag inte orkat ta mig igenom fast jag borde. Jag tycker ju det är fantastiskt bra att alla lärare läser de allmänna kurserna tillsammans och jag tycker att det ger mig väldigt mycket att samarbete med allt från förskolelärare till mattelärare för gymnasiet, men det gäller att vara öppen och kunna ta in det som man tycker egentligen inte har något med ens eget ämne att göra. Och jag har nog inte varit så öppen inför den här vetenskapen.. Motivationen har varit ganska låg de senaste veckorna men det börjar bli bättre tror jag. Mycket tack vare fredagens föreläsning med Bo Urban, musiklärare på Artisten. Han var himla flummig och rolig och körde röstträning med oss. Så om du råkade vara på Handels fredag förmiddag kan du bla ha hört mig sjunga, skrika ut en Frödingedikt, stå och klämma på mina magmuskler och hosta i takt. Fast inte samtidigt. Spännande att få analysera sin röst en stund. Bo Urban trodde Reinfeldt hade fångat många röster tack vare sin röst.. Kanske det. En annan politiker, med mycket finare röst än Reinfeldt enligt mig, är Lage. Om jag missat att säga det i den här veckans kaos: grattis till riksdagsplatsen! :) 

Kommentarer
Postat av: Lage Rahm

Tack!
Jag tycker om dig också!

Postat av: Helene

Sötnosar :-)

2007-11-19 @ 09:49:27
URL: http://www.helenes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback