Sen sist:

Hemma igen efter Trollebolägret och Ludvika. Tröttare än nånsin.. Nu ska jag sova fram till kongressen.

Jag hade världens finaste skolavslutningsdag! Towe och Åsa hade fixat! :) Underbart! Veckan efter försvann på nåt vis.. Jag kollade på tv och åkte buss och pratade i telefon och började att möblera om hemma. Sen åkte jag och Ivar på Junisläger, hans första. Och det gick förvånansvärt bra att sova i tält med honom. Han är så duktig. Klarar sig utan blöja nu också! Det underlättar verkligen när man ska ut och åka tåg att slippa släpa på bebisgrejer som nappflaskor och tvättlappar och sånt. Junislägret var verkligen en paus från allt. Jag borde åka ut och bo i skogen oftare! Tack för att du drog med oss Liza! Förutom att få hänga med Liza var det himla fint att dela tält med Anna. Hon är ju som gjort för att ha barn förresten! Och Rikard Eliasson är en av de bästa barnvakter jag sett i mitt liv!! OMG! Jag bara måste få honom att flytta in hos oss på nåt vis.. :) Det värsta med lägret var regn, gubbar som vill att man ska stå till svars för allt UNF gjort någonsin bara för att man sitter i FS och att Ivar lärt sig slåss, svära, sparkas, skrika mm. När vi kom till Ludvika efter lägret blev alla i min familj kallade för fet eftersom Ivar hört så många "din mamma är så fet-skämt" på lägret! "Jag har ingen fet mamma!" sa Ivar till de större barnen. :) Men han brukar säga att när han blir stor ska han ha en lika stor rumpa som jag. Appropå fet så äter jag mat! Så ingen behöver fråga det mer nu. Farmor räknade mina tuggor när jag var hemma hos henne. Men man kan faktiskt vara smal och äta mycket mat. Att vara i Dalarna på midsommar är förresten ingen hit om man som jag inte gillar fulla människor! Jag hade nästan glömt hur det går till. När man super hemma. Man dricker ju inte lite direkt. Och vilken tur att systemet har stängt på söndagar iaf! På midsommaraftonen hade Ivar min pappas gamla masdräkt på sig. och farmor var helt tagen och grät nästan. Jag blev också lite rörd. För han var så himla söt! eftermiddagen gick ut på att ta den perfekta bilden på Ivar som mas. Men han var helt sockerkickad och bara sprang runt så det blev mest sudd. Fin var han i alla fall. Och nu ska jag sova.

Studenten!

Har precis kommit hem från ett biobesök med ett gäng från skolan. Jag är supertrött men jag har ingen lust att lägga mig. sommarlovet har börjat nu. Eller, skolavslutningen är på fredag. Men sen måndag kväll har jag varit ledig. Och det känns jätte konstigt. Jag har ju längtat efter ledighet ganska länge nu. Men det känns mest konstigt.. Och lite tråkigt faktiskt. Men det går nog över snart.. HIttills som ledig har jag: sovit middag när jag kände mig trött, börjat titta på tv igen (jag slutade nästan helt nån gång i april!), pratat länge i telefon, träffat människor. Så försöker jag sluta äta så sjukt mycket godis, nu när jag inte pluggar. Men det är svårt. Två dygn utan godis förra veckan är det längsta jag klarat...
Tänk, på fredag tar jag studenten. (För andra gången...) Det känns overkligt. Och något som känns helt sjukt overkligt är att jag fått MVG i allt jag gjort det här läsåret! Till och med i datorbyggarkursen! Det är jag lite extra stolt över. :) Nu försöker jag ta in det.. Så att jag kan känna mig jävligt nöjd på fredag. Hör av dig om du vill komma på studentfika!

Jag vill inte säga hejdå.

Igår kväll hade jag min sista svenskalektion på komvux. Oj oj. Det var känslosamt och mysigt och sorgligt och ja.... Det är jobbigt att säga hejdå. Vi hade en supertrevlig kväll med mycket samtalande. Alla hade med sig sommarboktips och så satt vi där och pratade böcker och åt kakor. Det är så hemtrevligt liksom. Sån positiv stämning. Alltid. Jag kommer känna en saknad varje torsdagkväll ett bra tag framöver. Jag fick så mycket positiv feedback att det blev alldeles stopp. Sen på vägen hem förstod jag vad hon hade sagt, världens bästa svenskalärare, och då började jag gråta. Hon säger sånna saker.